موادلازم:
روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری
ارده ۳قاشق غذاخوری
نخودپخته ۱پیمانه
هویج ۱عدد متوسط
خیارشور ۱عدد متوسط
زیتون مغزدار ۳عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
لیموترش به میزان دلخواه
پونه کوهی ۱قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تمام مواد را به همین میزان در مخلوط کن
ریخته و خوب با هم میکس و مخلوط کنید تا ازمخلوط آنها سس یکنواختی حاصل
شود، سپس آن را درظرف شیشه ای در داری ریخته و برای انواع ساندویچ و سالادو
یا خوراکهای سوخاری که نیاز به سس سفید دارند استفاده نمایید، این سس برای
پنج تا شش نفر کافیست.