X
تبلیغات
رایتل

آینده
 



مواد اولیه:


چهار عدد  سینه مرغ                                                 

 یک عدد    پیاز                                                        

دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده                                        

یک قاشق مرباخوری آب‌لیمو                                                      

یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت                                            

نصف پیمانه رب انار                                                       

یک پیمانه آب انار                                                       

دو قاشق غذاخوری سس سویا                                               

نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم


طرز تهیه:


سینه‌ی مرغ را با زعفران، پیاز خلال، آب‌لیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید.

 سپس از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید.

 تابه را داغ کرده و استیک‌ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.

برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته  و آب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انار مخلوط کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود.

استیک را با این سس سرو کنید.

[ شنبه 19 آذر‌ماه سال 1390 ] [ 11:30 ق.ظ ] [ اتوسا ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

آرشیو مطالب
آمار سایت
تعداد بازدید ها: 3454


فروش بک لینکطراحی سایتعکس