کوکوی ماکارونی و پنیر


مواد لازم :


سه چهارم لیوان ماکارونی                                 

یک لیوان دانه ذرت پخته                          

یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز                   

یک عدد هویج رنده شده                        

۷ عدد تخم مرغ                                  

نصف لیوان شیر                                       

نمک و فلفل به میزان کافی

یک لیوان پنیر خرد شده                         

 

طرز تهیه :


ماکارونی را به روال همیشه بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

فر را روی ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید و ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید.

ماکارونی، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز ریز خرد شده، هویج رنده شده، پنیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و در ظرف آماده بریزید.

تخم مرغ و شیر را با هم بزنید و روی مخلوط ماکارونی بریزید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد.

پس از کمی سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.



ماکارونی مرغ


مواد لازم :


ماکارونی ۴۰۰ گرم

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

فیله سینه مرغ خرد شده ۳۰۰ گرم

پیاز خرد شده ۲ عدد

گوجه فرنگی خرد شده نصف فنجان

زیتون سیاه یک چهارم فنجان

آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری

شیر پرچرب ۳۷۵ میلی لیتر

اسفناج خرد شده ۵۰ گرم

 

روش تهیه : 


ظرف آبی را روی حرارت گاز بگذارید و داخل آن نمک بریزید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، ماکارونی را به آن بیفزایید.

زمانی که ماکارونی به میزان کافی نرم شد، ماکارونی را آبکش کنید و دوباره آن را داخل قابلمه برگردانید.

در این زمان، روغن را داخل یک ماهیتابه ی نچسب، روی حرارت متوسط داغ کنید.

سپس مرغ و پیاز را داخل روغن بریزد و سرخ کنید. زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، گوجه فرنگی و زیتون را نیز به آن ها اضافه نمایید. آن ها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

آرد ذرت را با یک قاشق غذاخوری آب سرد، کاملا با هم مخلوط نمایید تا به صورت خمیر نرم و یک دستی در بیاید.

سپس به آرامی شیر را به آن ها اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. ترکیب شیر را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید.

مواد داخل ماهیتابه باید مدتی روی حرارت بجوشد تا غلیظ شود. در تمام این مدت باید مواد را هم بزنید. سپس آن ها را با نمک و فلفل چاشنی دهید.

حال محتویات داخل ماهیتابه را به همراه اسفناج به ماکارونی اضافه کنید. ظرف حاوی ماکارونی را روی گاز با حرارات پایین قرار دهید. منتظر شوید تا مواد داخل آن و همین طور اسفناج ها بپزند.

غذا آماده است. نوش جان بفرمایید.

استیک ماهی هالیبوت


مواد لازم :


۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۲ قاشق چایخوری سس سویا
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۲/۱ قاشق چایخوری فلفل
۴ عدد فیله ماهی هالیبوت ( استیک شده)


 طرز تهیه :


در یک کاسه کوچک شکر، کره ، آب لیمو ، سس سویا ، سیر رنده شده و فلفل را با هم مخلوط کنید. آن را روی گاز حرارت دهید تا کره کاملا ذوب شود. پرشین وی توصیه می کند ،سس آماده شده را از روی گاز برداشته و کنار بگذارید.

 هالیبوت ها را با روغن آشپزی در ماهیتابه سرخ کنید تا هر دوطرف آن کاملا برشته شود. سپس سس آماده شده را روی آن بریزید.

خوراک کدو و دال عدس


مواد لازم برای پنج نفر:
 ۵ عدد متوسط      کدو                                           
 ۱ عدد متوسط     سیب زمینی                              
 ۱و نیم پیمانه      دال عدس                                  
 نصف پیمانه        خرده برنج                                  
  ۶  عدد              گوجه فرنگی                             
  روغن زیتون        به مقدار لازم
  نمک، فلفل قرمز، زردچوبه  به مقدار لازم
طرز تهیه:
 
سیب زمینی و کدوها را نگینی ریزخورد کنید و به همراه دال عدس و گوجه فرنگی و خرده برنجها با آب لازم مخلوط کرده، نمک، فلفل، زردچوبه اضافه کنید و روی شعله ی گازبا حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آیند  بعد حرارت را کم کنید و  یک ساعت زمان داده تا پخته و آماده شود سپس با روغن زیتون و لیمو ترش تازه میل کنید.

استیک مرغ با سس انار



مواد اولیه:


چهار عدد  سینه مرغ                                                 

 یک عدد    پیاز                                                        

دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده                                        

یک قاشق مرباخوری آب‌لیمو                                                      

یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت                                            

نصف پیمانه رب انار                                                       

یک پیمانه آب انار                                                       

دو قاشق غذاخوری سس سویا                                               

نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم


طرز تهیه:


سینه‌ی مرغ را با زعفران، پیاز خلال، آب‌لیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید.

 سپس از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید.

 تابه را داغ کرده و استیک‌ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.

برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته  و آب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انار مخلوط کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود.

استیک را با این سس سرو کنید.